0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

INIJESTA JASNO PORUČUJE: ‘Barsa ima tim koji može da pobedi Real i osvoji titulu’

Objavljeno: 18.10.21 u 20:15

 Legendarni vezista veruje da dolaze bolji dani za Barselonu!

Ekipa sa stadiona ‘Nou Kamp‘ ne blista od starta sezone! Loši rezultati u nacionalnom šampionatu, ali i Evropi, zabrinuli su navijače popularne Barse. Nekadašnji reprezentativac Španije i legenda Barselone, Andres Inijesta, izneo je svoja očekivanja pred nastavak sezone. Inijesta veruje da Barsa ima kvalitetan tim i da će izabranici Ronalda Kumana osvojiti titulu u LaLigi.

Barselona u narednom kolu domaćeg prvenstva, dočekuje Real Madrid u prvom ovosezonskom El Klasiku. 

-Mislim da su navijači Barse uvek optimisti, čak i više za Klasiko. Barsa ima tim za osvajanje lige. Ali i da pobedi Real. Nadam se da će odigrati dobro i osvojiti sva tri boda – kazao je Andres Inijesta u razgovoru za ESPN.

Izabranici Ronalda Kumana su neočekivano loše startovali  u Ligi šampiona. Barselona se nakon dva odigrana kola nalazi na začelju tabele, bez osvojenog boda. Katalonci su ubedljivo poraženi od Bajerna i Benfike.

-Kao bivšem igraču Barselone, teško mi je da to analiziram, jer spolja često čujete stvari koje nisu stvarnost. Da sam iznutra, mogao bih mnogo više da pričam o tome. Gledajući poslednjih nekoliko godina situacija nije laka. Dolaze novi mladi igrači, neki igrači su otišli. Nikada nije lako – istakao je legendarni vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter