0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2015-2016 Metalac v Crvena Zvezda Stadium Stadion Metalac-Gornji Milanovac Gornji Milanovac, 26.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

GOSTI OSVOJILI CEO PLEN: Mladost slavila u Gornjem Milanovcu!

Objavljeno: 18.10.21 u 20:49

Važan trijumf za ekipu iz Lučana!

U ponedeljak od 17 časova, na stadionu u Gornjem Milanovcu, Metalac je ugostio ekipu Mladosti. Gosti iz Lučana su odigrali odličan meč i slavili su rezultatom 0:2. Izabranici trenera Stefanovića se nalaze u sjajnoj formi, pa su tokom tri prethodna kola osvojili sedam poena.

Današnji rivali se nalaze u donjem delu tabele, gde trenutno vode bitku za što bolji plasman. Još uvek je rano govoriti o borbi za opstanak, ali Metelac je u ovom momentu 13. na tabeli, dok Mladost zauzima 14. poziciju.

Gosti su igrali vrlo disciplinovano, a za razlika od Metalaca, fudbaleri Mladosti su bili bolji u realizaciji šansi. Tim iz Lučana je do prednosti stigao pogotkom iskusnog Saše Jovanovića. Nekadašnji napadač Deportiva La Korunje, zatresao je mrežu Mateje Maslarevića u 14. minutu meča.

Ekipa koju sa klupe predvodi Žarko Lazetić, pokušavala je da ‘uzvrati udarac’, ali im to nije ‘pošlo za nogom’.

Dugo se u Gornjem Milanovcu čekalo na promenu rezultata. Bivši fudbaler Vojvodine i Spartaka iz Subotice, Janko Tumbasević, duplirao je prednost Mladosti u 64. minutu igre. Kasnije se ispostavilo da je iskusni fudbaler iz Crne Gore postavio konačan rezultat.

Domaća ekipa je utakmicu završila sa igračem manje na terenu. Drugi žuti karton je ‘zaradio’ jedan od lidera tima, Damjan Krajišnik.

Metalac 23. oktobra putuje u Suboticu, gde izabranike Žarka Lazetića očekuje duel sa Spartakom. Mladost istog dana ima priliku da nastavi seriju dobrih rezultata. Nakon teškog poraza od Crvene zvezde, Kolubara stiže u Lučane na megdan ekipi trenera Stefanovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter