0
Evroliga

Jordan Loyd (L) and Elijah Bryant Euroleague-Crvena Zvezda v Maccabi Beograd, 01.04..2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIO JE PARTIZANOVA ŽELJA, A OTIŠAO JE U NBA I OSVOJIO PRSTEN: Sada će igrati sa Vasom Micićem!

Objavljeno: 18.10.21 u 14:04

Vraća se u Evropu.

Košarkaši Anadolu Efesa, ove godine će pokušati da odbrane evroligašku titulu, a da im neće biti ni malo lako, pokazalo se na samom startu sezone. Izabranici Ergina Atamana su na do sada 4 odigrana kola, zabeležili isto toliko poraza i nalaze se na samom začelju najjače košarkaške lige u Evropi.

Trener Efesa je u prethodnom periodu dosta oštro pričao o svojim igračima, sa željom da ih probudi, ali i da deo odgovornosti prenese na njih. Sada je došao red i na novo pojačanje, pa će se u Tursku zaputiti Elajdža Brajant.

On je pre 3 leta bio velika Partizanova želja, do transfera nije došlo, pa je pojačao Makabi iz Tel Aviva u kome je proveo 2 sezone. U drugom delu prošle, prihvatio je ponudu Milvoki Baksa, za koje je odigrao jedan meč u regularnoj sezoni i čak 11 u plej-ofu. Ipak, pred sam start nove sezone, Brajant je otpušten, pa je odlučio da se vrati u Evroligu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter