0
Fudbal

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BARSELONA ŽELI VLAHOVIĆA: Srpski napadač pred transferom karijere!

Objavljeno: 18.10.21 u 17:30

Barselona želi srpskog centrafora.

Dušan Vlahović jedna je od glavnih meta u narednom prelaznom roku, a broj klubova koji ga želi u svojim redovima sve je veći. Nakon interesovanja Atletiko Madrida, PSŽ-a i Juventusa u igru se uključila Barselona, a prema pisanju španskih medija oni su apsolutni favoriti za potpis sjajnog napadača.

Očekivalo se da u prethodnom prelaznom roku promeni sredinu, ali je ipak odlučio da ostane u Fiorentini, ali do produžetka saradnje nije došlo. Ukoliko Vlahović potpiše za Barselonu, imaće priliku da igra „El Klasiko“ protiv saigrača iz reprezentacije, Luke Jovića.

Vlahović je ove sezone na osam utakmica postigao šest golova i jednu asistenciju dok je u dresu Srbije na četiri meča pogađao tri puta.

Podsetimo, Vlahović je karijeru započeo u Partizanu, a u Fiorentinu je prešao na leto 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter