0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA SE VRAĆA NA POBEDNIČKE STAZE: Holins i Mitrović predvodili napad crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 23:25

Crvena zvezda uspela je da savlada Cedevitu rezultatom 79:64. 

Klub sa Malog Kalemegdana posle poraza koji je doživeo protiv Igokee(75:68), neslavno je prošao i protiv CSKA(78:76). Posle dva uzastopna poraza, prekinuli su niz pobedom nad Cedevitom koja sada ima polovičan učinak u ABA ligi.

Nije dobro počelo po domaćina, Cedevita je u jednom trenutku imala i plus 11, te su posle prve četvrtine imali prednost 17:24. Ista igra gostiju nastavila se u narednoj četvrtini, kada su imali prednost za koju nisu mislili da može da se ispusti. Međutim, sjajnom igrom, košarkaši Crvene zvezde uspeli su da preokrenu rezultat i odu na poluvreme sa pola koša prednosti.

U trećoj četvrtini oba tima su postigla isti broj poena, te se u poslednjoj četvrtini lomila utakmica. Crveno-beli su sačuvali dovoljno snage i poslednju četvrtinu završili rezultatom 79:64.

Nekadašnji igrač crveno-belih, Jaka Blažič bio je najefikasniji igrač u ekipi Cedevite sa 14 postignutih poena i pet skokova, dok su sa druge strane Ostin Holins i Luka Mitrović imali isti broj pena – 13.

Crvenu zvezdu očekuje duel protiv Albe u okviru Evrolige, dok će Cedevita izlaz iz teške situacije tražiti protiv Gran Kanarije. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter