0
Evropske lige

FOTO: Screenshot (Instagram/wanda_icardi)

‘ZBOG KUR*E SI RASTURIO PORODICU!’: Pukla najskandaloznija veza u svetu sporta, rastali se Vanda i Ikardi! (FOTO)

Objavljeno: 17.10.21 u 09:21

Sapunica koja godina privlači pažnju, deluje da nema kraja.

Preljube i skandali obeležili su vezu jedne od najlepših žena sveta Vande Nare i fudbalera Pari Sen Žermena Maura Ikardija. Dobro obavešteni izvori tvrde, da je njihovoj ljubavi došao kraj i to zbog preljube!

Čitavu njihovu vezu pratili su tekstovi u žutoj štampi, a kako i ne bi, ako se setimo njenog početka. Vanda i Mauro su započeli svoju priču, iako je ona uveliko bila u vezi sa njegovim kolegom Maksijem Lopezom. U međuvremenu, Vanda je postala toliko uticajna, da je Mauru postala menadžer, te je režirala njegov odlazak iz Intera i transfer u Pariz.

Deluje da je ljubav cvetala do danas, sve dok se Vanda nije oglasila n Instagramu i objavom ‘zapalila’ ovu mrežu.

– Još jedna porodica koju si uništio zbog kur*e, napisala je Argentinka.

FOTO: Screenshot (Instagram/wanda_icardi)

‘RMC Sport’ navodi da je Ikardi prevario suprugu što je ona saznala, a ‘Gazeta delo Sport’ piše da se Vanda poverila rođaki i rekla da je sada ‘razvedena’ žena. I argnetinski mediji se bave ovom temom, pa tako ‘Ole’ piše da je svemu kumovala izvesna glumica koja je došla glave fudbaleru.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter