Nikola Terzic (R) and Ognjen Lakicevic (L) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Radnicki Kragujevac v FK Partizan Kragujevac, 11.09.2021. foto: Starsport.rs ©
in ,

SUPERLIGA IZDALA SAOPŠTENJE: Odlaže se još jedan meč u domaćem prvenstvu zbog bolesti igrača!

Nije poznatno kada ćemo gledati ovaj duel.

Fudbaleri Radničkog iz Niša trebali su da u okviru 13. kola Superlige Srbije ugoste Radnički 1923 iz Kragujevca, ali je susret odložen. Kako je navedeno u saopštenju lige, gosti su u podređenom položaju jer im je nekoliko igrača van sastava zbog bolesti. Ovaj meč po rasporedu je planiran za 18. oktobar, a trenutno nije poznat termin u kom će se nadoknaditi.

Vladimir Radenkovic Vozdovac – Radnicki Kragujevac Superliga Srbije Septembar 18. 2021., Beograd, Srbija 18.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između FK Radnički Niš i FK Radnički 1923 odložen je zbog bolesti većeg broja igrača gostujućeg kluba.

Odlukom Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije odložen je meč 13. kola FK Radnički Niš – FK Radnički 1923 koji je trebalo da bude odigran u ponedeljak 18. oktobra 2021. godine. Razlog za to jeste bolest većeg broja igrača FK Radnički 1923.

Odloženi meč biće odigran u prvom slobodnom terminu, koji će biti naknadno saopšten.“

Diskusija

Odgovorite
  1. Sve je ok, samo da tom gospodinu Miljku Ristiću dostave lekarske izveštaje za najmanje 7 igrača i da je najmanje 7 njih odigralo 70% utakmica u prvenstvu. To je pravilnik FSS-a. Ovaj lekar, inače i član uprave Zvezde, je rekao da je potrebno 6 lekarskih izveštaja o bolesti i NIJE pomenuo da oni moraju imati 70% odigranih mečeva. Dakle Zvezdin odložen meč je protiv pravilnika FSS-a!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

‘RUŽNO JE SVE, SVE NAM FALI’: Trener Denvera je zbog Jokića morao da pošalje poruku timu!

ŠPANCI NAJAVLJUJU TRANSFER BOMBU: Matić napušta Junajted i seli se u Barselonu?!