0
Evropske lige

(191007) -- ITALY, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- FC Juventus's Gonzalo Higuain (2nd L) celebrates with teammate Emre Can (1st L) at the end of a Serie A soccer match between FC Inter and FC Juventus in Milan, Italy, Oct. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

ROMA „SAPLELA“ SAMA SEBE: Juventusov talenat ponovo blista! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 22:54

Juventus u Torinu savladao Romu rezultatom 1:0. 

Stara dama“ polako ulazi u prepoznatljivu formu, koja ih je krasila tokom godina u kojima su osvajali domaći šampionat. Seriju uzastopnih pobeda u svim takmičenjima produžili su na pet utakmica. Poslednja „žrtva“ bila je Roma.

Juventusov izdanak, Moize Kin, u 16. minutu doneo je svom timu prednost na asistenciju Bentankura. Roma je posle gola znala samo za napad, a uspeli su da upute četiri šuta u okvir gola. Jedan od njih bila je prilika iz penala, kada je nastala mala svađa među igračima Rome oko pitanja ko će da preuzme odgovornost. Na kraju to je bio Veretu, a Šćešni je uspeo da sačuva mrežu.

 

Drugo poluvreme nije obilovalo sa puno uzbuđenja, što je i odgovaralo timu koji sa klupe predvodi Alegri.

Juventus pakuje kofere i putuje u Rusiju, gde će ih ugostiti Zenit, a posle toga imaju okršaj sa aktuelnim šampionom Interom. Roma će takođe imati posla u Evropi, gostovaće ekipi Bode/Glimt u Norveškoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter