0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PRVI TRIJUMF KALJARIJA OVE SEZONE: Majstorija nekadašnjeg defanzivca Barselone! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 15:23

Važna pobeda!

Fudbaleri Kaljarija su ugostili Sampdoriju, u okviru 8. kola Serije A. Domaćin je prvi put ove sezone osvojio ceo plen. Utakmica je završena rezultatom 3:1.

Iskusni Brazilac Žoao Pedro je zatresao mrežu gostujuće ekipe već u 4. minutu! U ulozi asistenta našao se nekadašnji igrač Lacija, Keita Balde.

Na terenu se vodila prava bitka,  od prvog sudijskog zvižduka, do samog kraja utakmice. Čekalo se na promenu rezultata sve do 74. minuta, a onda je na scenu stupio Martin Kaseres. Bivši as Barselone i Juventusa je uputio udarac sa ivice kaznenog prostora i na maestralan način je savladao Emila Audera.

Sampdorija se nije predala! Gosti su samo osam minuta kasnije uspeli da ublaže prednost Kaljarija. Norvežanin Morten Torsbi se upisao u strelce. Novu asistenciju je upisao iskusni Italijan, Frančesko Kaputo.

Konačan rezultat postavljen je u 4. minutu sudijske nadokande. Po drugi put na današnjem meču, pogodak je postigao Žoao Pedro. Brazilac je iskoristio asistenciju Nandeza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter