0
Boks

FOTO: Instagram/ thenotoriousmma

PRIVLAČI PAŽNJU NA POGREŠAN NAČIN: Irac nokautirao di-džeja! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 22:01

Kad već ne može u oktagonu, onda će u javnosti.

Konoru Mekgregoru, jednom od najvećih boraca UFC, polako se karijera bliži kraju. Irski borac, posle povrede koju je doživeo na meču protiv Porijera, ne pokazuje želju da se što pre vrati u oktagon, a pažnju javnosti privlači glupostima koje radi.

Najnovija je da je Mekgregor u bio u društvu svoje supruge zajedno sa Frančeskom Faćinetijem i njegovom suprugom. U jednom trenutku Irac je samo ustao i par puta udario Faćinetija, pre nego što je obezbeđenje intervenisalo i sprečilo još teži incident.

„Udario me iz čista mira. Imam utisak da je mogao da udari bilo koga. Moje prijatelje, moju suprugu ili bilo koga ko je u tom trenutku bio u blizini. Tužiću ga, jer Konor je nasilna i veoma opasna i nasilna osoba“ – napisao je Faćineti na svom instagram nalogu.

Mekgregor i njegov tim se za sada nisu oglasili povodom ovog incidenta. Očekuje se da se više detalja sazna u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter