0
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN NASTAVIO POBEDNIČKU SERIJU: Rikardo je nazaustavljiv! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 18:52

Partizan savladao Radnik u okviru 13.kola Superlige rezultatom 2:0

Ekipa Aleksandra Stanojevića zabeležila je 11 pobedu iz 12 mečeva i nastavila sjajnu seriju od početka sezone u kojoj je samo u „večitom derbiju“ ispustila pobedu. Strelci za crno bele bili su Miloš Jojić u 33. minutu meča kada je doveo Partizan u prednost i Rikardo koji je duplirao prednost u 73. minutu.

Na samom startu meča se znalo kakva nas utakmica očekuje jer je Radnik igrao veoma defanzivno te su igrači Partizana igrali „viktorije“ ispred gola Surduličana. Pokušavali su crno beli ali nisu uspeli da stvore neku iole ozbiljniju priliku.

A onda kao ni iz čega Miloš Jojić postiže pogodak, smešta odbitak u mrežu, posle udarca Saničanina. Imao je Terzić priliku da samo tri minuta nakon toga duplira prednost ali je loše šutirao nakon dobre asistencije Danila Pantića. Poluvreme je završeno sa minimalnom prednošću Partizana.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 17.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nastavio je Partizan i u nastavku da napada, ređale su se šanse ispred gola Ranđelovića. Ušao je i Natho u igru i imao priliku da poveća prednost, ali je bio neprecizan. A onda Rikardo stupa na scenu i postiže još jedan gol u Superligi ove sezone, njegov 14 na 12 utakmica.

Nakon tog momenta crno beli su nastavili malo opuštenije i na kraju došli do nove pobede i uvećali prednost na tabeli u odnosu na Zvezdu.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 17.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter