0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

NEIZVESNA ZAVRŠNICA U HRVATSKOJ: Izvanredna partija Vinalesa i pobeda Studentskog Centra!

Objavljeno: 17.10.21 u 14:39

Pitanje pobednika je rešeno nakon dva produžetka!

U okviru četvrtog kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu, Split je ugostio ekipu Studentskog Centra. Publika je imala priliku da posmatra izuzetno neizvesnu utakmicu, a pitanje pobednika je rešeno tek nakon dva produžetka. Gosti iz Podgorice su ostvarili važan trijumf, a meč je završen rezultato 94:101.

Ovo je druga pobeda na četiri odigrana meča za ekipu iz prestonice Crne Gore. Košarkaši Splita još uvek nisu ostvarili trijumf, a u narednom kolu ih očekuje teško gostovanje u Laktašima.

Fenomenalnu partiju odigrao je Kajl Vinales! Nekadašnji košarkaš Kaleva je utakmicu završio sa učinkom od 37 postignutih poena, tri uhvaćene lopte i devet uspešnih dodavanja. Vinalesa je pratio Kenan Kamenjaš. Snažni centar je doprineo sa 18 postignutih poena, 13 skokova i tri asistencije.

U redovima domaće ekipe istakao se Karlo Žganec. Hrvatski košarkaš je postigao 18 poena, a na to je dodao 11 skokova i jedno uspešno dodavanje. Iskusni Roko Leni Ukič je meč završio sa 14 poena, pet uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Raspored: 

17:00 Krka – Zadar

18:00 Borac – Mega

19:00 FMP – Mornar

21:00 Crvena zvezda – Cedevita Olimpija

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter