0
Evrokupovi

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnicki Nis Srdjan Jovanovic referre Novi Pazar 17.09.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA DELI PRAVDU REALU: Prošli put je bio svedok ogromnog iznenađenja, ponavlja li se istorija?!

Objavljeno: 17.10.21 u 13:50

Ukazali su mu veliko poverenje.

Najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović je očigledno odlično odradio posao na meču BorusijaSporting, čemu svedoči i nova utakmica koji je dobio da sudi. On će zajedno sa pomoćnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem, kao i sa četvrtim sudijom Novakom Simovićem deliti pravdu na duelu između Šahtjora i Reala iz Madrida.

Utakmica se igra za 2 dana na Olimpijskom stadionu u Kijevu, a u VAR sobi biće sudije iz Nemačke. Ono što je zanimljivo kod ovog susreta, jeste da ćemo gledati reprizu iz prošle sezone. Tada je Jovanović takođe delio pravdu na meču između Reala i Šahtjora, tada u Madridu.

Gosti su napravili veliko iznenađenje, slavili su sa 2:3, a da li je baš Jovanović srećne ruke za Ukrajince, videćemo u utorak. Podsećamo, Srđan Jovanović je juče sudio i duel u Superligi, kada su snage odmerili Kolubara i Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter