0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

ILI JE SVRATIO U KLADIONICU PRE MEČA, ILI SE DOGOVORIO SA RIVALOM: Ukrajinca optužili da je slavio gol protivničke ekipe! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 12:59

Dobio je poziv za saslušanje.

Utakmica druge ukrajinske lige između Kremina Kremenčuka i Uzgoroda završena je rezultatom 2:0, a u prvom planu našao se fudbaler poražene ekipe Vitalij Borko. Njega je ukrajinska policija pozvala na saslušanje zbog jasnih naznaka da se radovao pogotku protivnika.

On je nakon drugog gola domaćih stisnuo pesnice na obe ruke, sve je to pratio i govor tela – kao da je njegov tim postigao pogodak. Da sve bude još gore, ekipa Uzgoroda je prethodnih godina usko povezivana sa nameštanjem utakmica i još se nalaze pod istragom.

Osumnjičeni Borko je na startu razgovora za list Tribuna istakao da nije bio srećan zbog gola i da se naljutio. U svoju odbranu izneo je i podatak da su fudbaleri Uzgoroda na utakmicu putovali čitavih 20 sati autobusom i da ne zna zašto njegova ekipa jednu utakmicu odigra dobro, a drugu izuzetno loše.

Da ste gledali čitavu utakmicu, mogli ste da vidite da sam podigao ruke i zatim se naljutio… Nisam bio srećan zbog gola, ne. Nisam uopšte bio srećan što je Uzgorod dao gol. Kaoo uopšte neko ko putuje 20 sati na utakmicu autobusom može da se raduje golu protivničke ekipe? Gledao sam reprizu utakmice. Svi prave greške, ali je negde možda u pitanju umor. Išli smo tamo da pobedimo, morali smo tamo da uzmemo tri boda, ali fudbal je takav – jedan meč odigramo dobro, drugi loše. Ne znam ni šta je razlog tome, istakao je Vitalij Borko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter