0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

GOLMAN PRIMIO GOL PA NOKAUTIRAO SAIGRAČA: Zbog ovog udarca je isključen, neverovatna scena u Irskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 12:39

Nije znao šta ga je snašlo.

Utakmica Premijer lige Irske u kojoj su snage odmerili Glentoran i Kolerejn završena je rezultatom 2:2, a mnogi će je pamtiti po jednom ogromnom incidentu. Čuvar mreže domaće ekipe Eron Mekeri, nasrnuo je na svog saigrača nakon primljenog gola.

Bobi Burns je izgubio loptu, sporo se vraćao u odbranu, dok su fudbaleri Kolerejna nakon sjajne kontre postigli drugi pogodak na meču. To je očigledno iznerviralo Mekerija koji je saigrača Burnsa napao, odmah nakon što je lopta završila u mreži.

On se zaleteo i sa dve ruke je oborio saigrača, koji ovakav razvoj situacije sigurno nije očekivao. Nakon što je Burns pao na zemlju, Mekeri mu je nešto govorio, nesrećni fudbaler se samo držao za glavu, dok su saigrači brzo pritrčali da spreče veći incident. Epilog svega je naravno crveni karton za čuvara mreže domaćih, a sigurno je i da ga očekuje kazna od kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter