0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ screenshot

BARSELONA POKAZUJE ZNAKE ŽIVOTA: Gaja u stilu Skolsa, Depaj „režirao“ preokret u derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.21 u 23:51

Derbi devetog kola La liga završen pobedom Barselone nad Valensijom 3:1.

Nakon dva teška poraza Barselone, dobro im je došla pauza, što se i videlo na terenu. Čudno je pogledati tabelu, a da katalonski klub nije među prvima. Valensija se nalazi u nizu od pet utakmica bez pobede, ako ovako nastave ni sledeće sezone neće „videti“ Evropu.

Ipak, „Slepi miševi“ su bolje otvorili meč, Gaja je „bombom“ doneo prednost gostima koja nije dugo trajala. Mesijev „naslednik“, Ansu Fati, je na asistenciju Depaja poravnao rezultat, da bi se u finišu poluvremena i sam Holanđanin upisao u listu strelaca sa bele tačke.

Početkom drugog poluvremena ulazi Kutinjo, koji je u 85. minutu postigao prvi gol posle skoro godinu dana. Poslednji pogotak postigao je protiv Osasune 29. novembra prošle godine.

https://www.youtube.com/watch?v=h9sVIrMoRPw

Barselona se tako ovom pobedom izvukla iz krize loših rezultata, te bi eventualnom pobedom nad Zenitom bili u dobroj formi pred „El klasiko“ koji je na programu naredne nedelje. Valensija navikava navijače na loše rezultate i polako gubi nade da bi mogla sledeće nedelje da se nađe u nekom od evropskih takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter