0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Ponovo ćemo uživati u vrhunskom fudbalu, nikad bogatija ponuda!

Objavljeno: 16.10.21 u 12:57

Konačno! Vraćaju nam se klubovi i lige petice, nešto što smo čekali dve nedelje, čini se preduge… U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za nedelju sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Lester – Mančester junajted

X2&2+ (kvota 1.68)

Lester je daleko od šampionske forme iz sezone 2015/16, ali i Junajted igra promenljivo u poslednje vreme. Predlog za klađenje je dupla šansa na Mančester uz najmanje dva gola na meču.

Čukarički – Vojvodina

IXvX (kvota 1.80)

Ovo je bez dileme derbi 13. kola Superlige Srbije. Čukarički igra sjajno na čelu sa Sašom Ilićem, dok ekipa iz Novog Sada ne zaostaje mnogo za vodećim ekipama. Predlog za klađenje je na nerešen rezultat ili na poluvremenu ili na kraju utakmice.

Borusija Dortmund – Majnc

1&3+ (kvota 1.95)

Uz raspoloženog Halanda Borusija može barem na kratko da bude vodeća ekipa Bundeslige. Predlog za klađenje je na pobedu Dortmunda uz najmanje tri gola na meču.

Lacio – Inter

GG (kvota 1.58)

Sjajan meč nas očekuje na stadionu „Olimpiko“, a pogotovo je zanimljivo što se Inzagi vraća na stadion kao trener Intera. Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol.

Real Sosijedad – Majorka

I1+&II1+ (kvota 1.76)

Sosijedad je u ovom duelu apsolutni favorit, ima isti broj bodova na tabeli kao timovi iz Madrida, dok golovi na ovom duelu ne treba da izostanu.⁠ Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Lion – Monako

I1-3&II1-3 (kvota 1.95)

Ovo je derbi u Ligi 1, iako tabela na prvi pogled to ne dokazuje, zbog loših pozicija ovih timova.⁠ U svakom slučaju, očekuje se jedan jako neizvestan duel. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Ukupna kvota – 31.97.

* Kvote su podložne promenama…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter