0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

TENISKI SVET JE OSTAO U ŠOKU: Fanovi zabrinuti, Nadal najavio kraj karijere – povući će se ukoliko se desi ovo!

Objavljeno: 16.10.21 u 09:58

Neočekivana izjava španskog tenisera.

Jedan od najboljih tenisera sveta Rafael Nadal šokirao je javnost nakon što je istakao da će se možda ‘povući iz tenisa’, a razlog je taj što misli da više neće biti u takvoj formi kao što je bio nekada.

On je na ovaj način rastužio njegove verne fanove, ali i sve ljubitelje ovog sporta, jer je tenis bez njega nezamisliv. On je već neko vreme van forme, u oba smisla, i fizičkom i mentalnom.

Ne mogu ništa da predvidim u ovom trenutku. Pokušavam da ne mislim o svojim godinama. Ukoliko ne budem fizički i mentalno svež , povući ću se. Pitam se samo koliko će proći vremena pre nego što se to dogodi. Razumem koliko sam srećan što ovako dugo igram. Zahvalan sam tenisu na tome – rekao je Rafael Nadal za japanski magazin „Bunšun“.

U slučaju da se ‘penzioniše’, Rafa će moći da više vremena posveti svojoj fondaciji.

Ja sam u sportskoj industriji. Imam svoju akademiju koja će me držati u kontaktu sa tenisom. Volim da pomažem mladima. Imaću više vremena za svoju fondaciju, koja pomaže decu sa problemima u razvoju. Uopšte se ne plašim života posle tenisa – ispričao je čuveni Španac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter