0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Dusan Tadic of Serbia celebrates after scoring a goal during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TADIĆ NASTAVLJA DA DELI ASISTENCIJE: Ajaks uz pomoć Srbina do nove pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.21 u 21:03

Herenvenu se ponovo vraća gorak ukus poraza. 

Reprezentativna pauza je prošla, igrači su se vratili u svoje timove, a Ajaks se prisetio kakav je osećaj pobeđivati. Herenven je prošlo kolo uspeo da ostvari pobedu, ali su se brzo „otreznili“. „Kopljanici“ su i ove sezone glavni favoriti za osvajanje domaćeg šampionata, uprkos šokantnom porazu od Utrehta(0:1).

Timovi su bili prilično izjednačeni tokom prvog poluvremena, navikli smo da Ajaks uglavnom diktira tempo utakmice, tako je bilo i ovoga puta. Ono što je razdvajalo ova dva tima jeste ono najbintije. Aler je na asitenciju Tadića u 24. minutu zatresao mrežu domaćina.

Ista slika viđena je i u drugom poluvremenu. Rezervista Neres je samo 10 minuta pošto je ušao u igru iskoristio sjajan centrašut kapitena i tako obezbetio nova tri boda timu iz Amsterdama. Dušan Tadić sa ove dve asistencije beleži učinak od četiri gola i sedam asistencija na devet utakmica.

Ajaks se okreće Ligi šampiona gde bi na „Johan Krojf“ areni trebalo da dočeka Borusiju iz Dortmunda. Herenven neće imati ni malo lak posao, igraće sa Utrehtom koji je u seriji od tri pobede za redom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter