0
ATP

FOTO: STARSPORT

SOLIDAN ŽREB ZA SRBE U MOSKVI: Đere je mogao bolje da prođe!

Objavljeno: 16.10.21 u 23:48

Već su Srbi osvajali ATP turnir u Moskvi!

Turnir koji će biti održan u Moskvi ostao je bez prvog nosioca – Danila Medvedeva, koji je nakon eliminacije na Indijan Velsu povukao svoje učešće.. Titulu su prestonici Rusije podizali Viktor Troicki i Janko Tipsarević, a sada će šansu za to imati i tri srpska tenisera!

Filip Krajinović vodi se kao 4. nosilac na turniru, pa će biti slobodan u prvom kolu.. On će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela Pelja i Pedro Martinez.

Što se tiče Lasla Đerea, on je 8. nosilac, što mu nije bilo dovoljno za slobodno prvo kolo.. Njegov rival će biti Žil Simon, iskusni francuski teniser sa kojim se ranije nije sastajao. U drugom kolu, ako savlada Simona, Đere ide na boljeg iz duela MekDonaldNišioka.

Poslednji srspki predstavnik je Miomir Kecmanović, koji se nije našao među nosiocima, a njegov rival će biti neko od kvalifikanata.. Eventualnom pobedom, Miomir u drugom kolu ide na drugog nosioca – Aslana Karaceva!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter