2
Košarka

Luka Mitrovic Branko Lazic Nikola Kalinic Ognjen Dobric Austin Hollins Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Zalgiris 13.10.2021. Beograd, Srbija 13.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Delije ne mogu da veruju, Lebronov saigrač iz Lejkersa stiže kod Dejana Radonjića?! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.21 u 10:22

Poznato je da crveno-beli već neko vreme traže pojačanje na centarskoj poziciji.

Izabranici Dejana Radonjića vrlo dobro su počeli novu sezonu u Evroligi (2-2), a utisak bi bio još bolji da je sinoć savladan CSKA. Zvezda pod hitno mora da pronađe centra, koji će predstavljati znatno pojačanje u reketu.

Grčki novinar Hristos Harpidis plasirao je u javnost informaciju da su crveno-beli targetirali Kamerona Olivera, centra koji je tokom predsezone nosio dres Lejkersa, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu.

Kameron dolazi iz Ouklenda u Kaliforniji, a ima iskustvo u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, pošto je dobijao ugovore od Hjustona i Los Anđeles Lejkersa.

Oliver je visok 203 centimetra, ima 108 kilograma mišića, sjajno se kreće i pre svega je odličan defanzivac tako da bi se sjajno uklopio u ekipu sa Malog Kalemegdana.

0
0

2 Komentara

  1. Do ponedeljka u 14 h će biti zatvoreni rosteri NBA timova i znaće se ko je „katovan“. Već je taj proces krenuo pa se na forumima komentarišu katovani igrači, a Cameron Oliver je već katovan. Ova vest nema veze sa mozgom jer ste stavili da je on prvenstveno defanzivac, a nije jer je ofanzivna zver, šutira za 3,duge dvojke, super pik igrač. Pokupili ste sa foruma primer da u odnosu na Pellea koji je defanzivna zver, da i Vameron nije baš rupa. Danas i sutra na forumima će biti analizirano još 20 katovanih centara pa da ne povezujete svakog od njih sa Zvezdom iskulirajte do ponedeljka. Ove sezone nikoga ko je došao mediji nisu pogodili.Samo su se pojavili Vajt, Holins, Walters, Kalinić…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter