0
Evropske lige

(190915) -- LEIPZIG, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski (L) of Bayern Munich greets the fans after the Bundesliga soccer match between Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, Germany, on Sept. 14, 2019. (Photo by Michael Taeger/Xinhua)

PORASLI SU MU APETITI: Levandovski želi da napusti Bajern, ima samo jednu želju što se tiče novog kluba!

Objavljeno: 16.10.21 u 12:36

Iza njega je sezona za pamćenje, ali sjajni napadač želi još više.

Apetiti su mu porasli, te Robert Levandovski želi da namusti Minhen, jer velikan iz ovog grada ne može da mu ostvari sve snove. Šapanski mediji pišu da je iskusni golgeter spreman na sve kako bi obukao dres Real Madrida.

Ovo ne bi predstavljalo nikakvo iznenađenje, s obzirom da mu ugovor sa ‘bavarcima’ ističe naredne godine, a Levandovski ne želi da produži saradnju.

– Levandovski će od Bavaraca zatražiti transfer. Smatra da je sa Bayernom uradio sve i traži nove izazove. Real mu je najveći san i sledećeg leta bi ga mogao da ga ostvari – piše u tekstu ‘Asa’.

Pomenuti list ističe da španski velika želi i Erlinga Holanda.

– Realu je sledećeg leta prioritet Kilijan Mbape, ali on ne bi uticao na položaj Levandovskog u ekipi. Real želi i Erlinga Holanda, ali to će biti vrlo teško jer Norvežanina želi još niz klubova, a Real mu nije prioritet. Levandovski želi po svaku cenu da dođe u Real, čak i ako bi tamo zarađivao manje nego u Minhenu. Želi da osvoji ‘Zlatnu loptu’ i smatra da će mu to biti lakše u dresu Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter