0
Domaći fudbal

Super liga Srbije, Kolubara - Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POLUVREME U LAZAREVCU: Zvezda razbila Kolubaru! Crveno-beli brojali do 6! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.21 u 16:48

Fenomenalno izdanje aktuelnog šampiona Srbije!

Fudbaleri Kolubare su ugostili Crvenu zvezdu, u okviru 13. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u našoj zemlji. Nakon prvih 45 minuta igre, gosti imaju veoma ubedljivu prednost. Rezultat je 0:6 u korist izabranika Dejana Stankovića!

Super liga Srbije, Kolubara – Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aktuelni šampion Srbije je do vođstva stigao i 9. minutu. Reprezentativac Austrije, Aleksandar Dragović, postigao je vrlo atraktivan pogodak! Golman Stanivuković nije imao rešenje za sjajan volej udarac iskusnog defanzivca.

El Fardu Ben je duplirao prednost Zvezde pogotkom u 16. minutu. Ofanzivac je na rutinski način završio odličnu akciju gostujućeg tima.

Domaći nisu imali rešenje za sjajnu igru crveno-belih. Ekipa sa stadiona ‘Rajko Mitić’ je od samog starta utakmice dominirala u polju.

Mirko Ivanić je napravio sjajan solo prodor i lopta je nakon njegovog udarca završila iza leđa čuvara mreže Kolubare u 19. minutu.

Morao je Stanivuković ponovo da vadi loptu iz mreže, samo pet minuta kasnije. Milan Pavkov je iskoristio grešku golmana i upisao se u listu strelaca.

Gelor Kanga je sredinom prvog poluvremena imao priliku da se upiše u strelce. Filipo Falko je oboren u kaznenom prostoru i arbitar Jovanović je pokazao rukom na belu tačku. Gabonac je preuzeo odgovornost, ali je šutirao pored stative.

Mirko Ivanić je postigao drugi pogodak u 36. minutu. Uigrana akcija crveno-belih i rutinska završnica nekadašnjeg fudbalera Vojvodine.

Fenomelanu igru u prvom delu igre, pogotkom je krunisao Milan Pavkov u 44. minutu. Lopta se odbila do golgetera, a bivši napadač Radničkog iz Niša se po drugi put upisao u strelce.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter