Milica Mandic of Serbia celebrates beating Anne-Caroline Graffe of France during the Women's +67kg Taekwondo Gold medal match on on Day 15 of the London 2012 Olympic Games at ExCeL on August 11, 2012 in London, England. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com).
in , ,

OVO NISTE ZNALI O NAŠOJ ŠAMPIONKI: Milica Mandić otvorila dušu – živeli su u malom stanu, naplaćivala je parking kako bi otišla na pripreme!

Naša sportistkinja otkrila nepoznate detalje.

Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić otvorila je dušu pa je pričala o tome kako je živela pre nego što je postala poznata.

– Potičem iz skrome porodice. Mi jesmo živeli u centru grada, ali nas petoro je živelo u 40 metara kvadratnih. Spremna sam oduvek bila da gledam borbe, interesovao me je sport kojim se bavim. Tata je znao samo da ustane kad me vidi da gledam to na TV-u i da izađe napolje – rekla je kroz smeh Milica.

Radila je razne poslove kako bi imala novca da trenira sport koji voli.

– Volim to što radim, iskreno. Nikad nisam želela da budem prosečna. I kad nisam znala šta želim, znala sam šta ne želim. Nalazila sam bila posliće preko kojih ću zaraditi novac da odem na pripreme. Na primer, naplaćivala sam parking jednom – otkrila je Milica.

Milica Mandic of Serbia celebrates beating Anne-Caroline Graffe of France during the Women’s +67kg Taekwondo Gold medal match on on Day 15 of the London 2012 Olympic Games at ExCeL on August 11, 2012 in London, England. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com).

Za nju je nešto najlepše kada nakon takmičenja na postolju peva svoju himnu.

– Kad pevaš na kraju takmičenja svoju himnu onda shvatiš dokle si ti zapravo došao, koliko je lepo da se takmičiš za svoju zemlju. To je najlepši motiv koji imaš u karijeri.

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TOPBET TIKET DANA: Ponovo ćemo uživati u vrhunskom fudbalu, nikad bogatija ponuda!

VAŽI ZA JEDNOG OD NAJVEĆIH SVETSKIH TALENATA: Mladi Srbin potpisao za Ajaks, Tadić će ga naučiti mnogo toga!