0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021 Partizan v Crvena Zvezda Emanuel Terry (C) Nikola Jankovic (L) Beograd, 23.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

‘NAVIKAVA SE’ NA OTKAZE: Bivši košarkaš Zvezde otpušten!

Objavljeno: 16.10.21 u 21:22

Nije pronašao svoje mesto pod ‘suncem’!

Emanuel Teri ostaje upamćen kod naše publike kao veoma atraktivan igrač.. Nosio je dres Crvene zvezde nešto manje od pola sezone, u periodu kada je šef stručnog štaba beogradskih ‘crveno-belih’ bio Saša Obradović.

On je pre oko mesec dana potpisao negarantovani ugovor sa ekipom Sakramento Kingsa, koja ga je odmah prosledila u razvojnu ligu.. Tamo je proveo određeni vremenski period, tokom kojeg nije uspeo da se nametne trenerima NBA tima. Oni su mu uručili otkaz i od danas je Teri ponovo slobodan u izboru nove sredine.

Teri igra na poziciji krilnog centra i centra.. Tokom svoje karijere promenio je nekolicinu klubova, a u Evropi je bio deo Bandirme, Hapoela iz Jerusalima i gore pomenute Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter