0
Evropske lige

Sergej Milinkovic-Savic reacts Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LACIO BOLJI OD ŠAMPIONA: Sergej pokazao da ume da koristi glavu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.21 u 20:15

Lacio posle preokreta uspeo da savlada Inter rezultatom 3:1.

Posle šoka od Bolonje(3:0) pred reprezentativnu pauzu, Lacio je bio spreman na sve samo da „sačuva“ tri boda kod kuće. Inter je bio u dobroj seriji rezultata, nisu ni sumanjali da bi mogli da pretrpe ovako težak poraz.

Sve je dobro počelo po goste, Perišić je sa bele tače u 12 minutu doneo prednost svom timu. Ekipe su bili izjednačene, ali je Lacio imao više šansi iz kojih bi mogao da dođe do izjednačenja.

A to se dogodilo tek u 64. minutu, kada je Imobile realizovao najstrožu kaznu. Rimljani su prepustili loptu domaćinu i vrebali svoje šanse iz kontra napada, a jedan od njih je uspeo golom da završi Anderson. Tačku na meč stavio je reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić, kada je posle sjajnog centrašuta Albreta, glavom loptu smestio u mrežu.

Oba tima će imati „posla“ u Evropi, nebeskoplavi će dočekati Marsej, dok će Inter ugostiti nezgodni Tiraspol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter