0
Evroliga

Zalgiris head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final 4 semi final basketball match between Fenerbahce and Zalgiris in Belgrade, Serbia on May 18, 2018. Fenerbahcve won 76-67 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

HIT! TRENER BARSE NAZDRAVLJA SA MITROVIĆEM: ‘Ajde majstore, živeli! Ovo je Zvezdan, zato ga mi treneri volimo’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.21 u 18:46

Jasikevičijus ponovo priča srpski!

Košarkaši Monaka su u sredu ugostili ekipu Barselone. Favorizovani gosti su uspeli da ostvare trijumf, ali tek nakon velike borbe i produžetla. Utakmica je završena rezultatom 81:85.

Izabranike Šarunasa Jasikevičijusa je do pobede predvodio fenomenalni Dejvis. Amerikanac je utakmicu završio sa učinkom od 25 postignutih poena, 10 uhvaćenih lopti i tri uspešna dodavanja.

U redovima domaće ekipe istakao se Majk Džejms. Nekadašnji as Bruklina je postigao 16 poena, a na to je dodao pet skokova i četiri asistencije.

Pravi šou viđen je nakon utakmice, na konferenciji za medije. Pred novinare su izašli treneri obe ekipe, a legendarni Šarunas je ponovo oduševio.

Trener domaće ekipe, Zvezdan Mitrović, prekinuo je Šarunasa tokom konferencije i doneo mu je čašu alkoholnog pića. Poznato je da je Litvanac godinama sarađivao sa Željkom Obradovićem, pa uopšte ne čudi što sasvim solidno govori srpski jezik.

-Ajde majstore, for the good game, živeli! – rekao je Jasikevičijus pola na srpskom, a pola na engleskom jeziku, a zatim je nastavio:

– Ovo vam je Zvezdan Mitrović, ljudi. Zbog ovoga, mi treneri, volimo Zvezdana –  sa osmehom je istakao Šarunas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter