0
Košarka

Nemanja Bjelica (L) and Boban Marjanovic Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico Beograd, 03.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GS NA ‘KRILIMA’ BJELICE I KARIJA DO NOVE POBEDE: ‘Ratnici’ najavljuju sjajnu sezonu, Marjanović sasvim solidan!

Objavljeno: 16.10.21 u 08:50

Nema opuštanja, čak ni na pripremama.

U poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove NBA sezone, košarkaši Golden Stejt Voriorsa salvladali su Portland rezultatom 119:97.

‘Ratnici’ su zabeležili sve pobede u pripremnim utakmicama, pa se očekuje potpuno novi GS u odnosu na prethodne dve sezone. Do pobede, ekipu nekadašnjeg šampiona je predvodio Stef Kari koji je postigao 41 poen uz 9 skokova, pratio ga je Džordan Pul sa 16, a srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ubacio je 12 poena uz 6 skokova i 3 asistencije.

Međju poraženima, istakao se Mekkalum sa 26 poena, a Jusuf Nurkić ubacio 11 uz 10 skokova.

Ekipa Dalasa savladala je aktuelnog šampiona Milvoki sa 114:103 i stigla do četvrte pobede u pripremnim mečevima za start sezone. Vredi napomenuti da su Meveriksi igrali bez Luke Dončića i Kristapsa Porzinginsa.

Srpski centar Boban Marjanović je za 8 minuta provedenih na terenu ubacio 8 poena, dok je najefikasniji bio Trej Burk sa 14 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter