0
Domaći fudbal

Super liga Srbije, Kolubara - Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Čestitam malom Lazetiću! Neka dobro zapamti šta znači dati gol za Zvezdu’

Objavljeno: 16.10.21 u 19:17

Ubedljiv trijumf aktuelnog šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Kolubaru u Lazarevcu sa 7:1 u okviru 13. kola Superlige Srbije.  Crveno-beli  su već maltene u prvom delu igre rešili pitanje pobednika, da bi sigurnom igrom u drugom poluvremenu došli do nova tri boda u nacionalnom prvenstvu. Prve utiske posle ubedljive pobede izneo je šef stručnog štaba Zvezde,  Dejan Stanković.

-Izgleda mnogo dobro kada otvoriš utakmicu na vreme i za razliku od drugih utakmica ovde je svaki šut ulazio u gol, osim penala koji smo promašili. Čestitam momcima na odnosu, od prvog minuta do poluvremena stvarno dati šest golova za 45 minuta je velika stvar i odgovornost za dres koji nose. Uspeli smo da izrotiramo i da već na startu drugog poluvremena odmorimo momke, damo drugima šansu koji nisu imali minutažu. Čestitam malom Lazetiću na debitantskom golu, neka zapamti dobro šta znači dati gol za Zvezdu i neka to nosi kroz karijeru. Svim momcima za odnos prema igri desetka, teren je bio zaista težak. Hteli smo Aleksandru Kataiju da damo minute, ali kada smo videli kakva je situacija sa terenom nisam želeo da se upustim u rizik. Čestitke Zvezdi i idemo dalje – rekao je mladi trener.

Crveno-beli u četvrtak gostuju u Danskoj, gde ih očekuje duel sa Mitjilendom u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope. 

– Svi zajedno moramo da budemo koncentrisani, mnogo teška utakmica protiv nezgodnog protivnika, snažnog, jakog, direktnog, brzog i uigranog. Ali naravno imamo i mi naša adute, nećemo se sigurno sklanjati i bežati, što bi rekli ‘bežati nećemo, plena se ne odričemo’. Uspeli smo da odmorimo igrače koji će igrati i biće spremni sigurno – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter