0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČUKARIČKI IMA ZA ČIM DA ŽALI: Vojvodina može biti zadovoljna!

Objavljeno: 16.10.21 u 19:54

Čukarički i Vojvodina remizirali 1:1.

Na Banovom brdu u okviru 13. Superlige Srbije Čukarički je dočekao Vojvodinu u dobrom raspoloženju jer su se prošlo kolo vratili na pobednički „put“ pobedom nad TSC(1:2). Novosađani su došli sa ciljem da kući odnesu čitav plen jer nisu osetili ukus pobede poslednje dve utakmice u prvenstvu.

Prvo poluvreme potpuno je pripalo domaćinima koji su imali loptu u nogama i konstantno pretili golu Simića. Ipak, kako to često biva, Vojvodina je ta koja je došlo u vođstvo pred sam kraj poluvremena kada je Vukadinović zatresao mrežu.

Drugo poluvreme bilo je preslikano, Čukarički je stvarao šanse što im se isplatilo u 66. minutu kada je Tošić poravnao rezultat. Posle izjednačujućeg gola bilo je par izlednih prilika da se preokrene rezultat, ali do toga nije došlo.

Čukarički će i naredno kolo igrati na domaćem terenu, a u goste im dolazi Proleter. Vojvodina treću utakmicu zaredom ostaje bez pobede, sledeće kolo dočekuju Radnički 1923.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter