1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021 Partizan v Mega from left Nemanja Gordic Uros Trifunovic Codi Miller-Mcintyre Nikola Jankovic Nemanja Dangubic William Mosley Ognjen Jaramaz Rade Zagorac celebrate Beograd, 12.12.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

ZVANIČNO JE: Doskorašnji centar Partizana ostaje u ABA ligi, pronašao je novi klub! Neće mu biti lako pred Grobarima!

Objavljeno: 15.10.21 u 18:39

Predstavljaće veliko pojačanje.

Doskorašnji centar Partizana Vilijam Mozli, nastaviće karijeru u AdmiralBet ABA ligi. On je potpisao ugovor sa Mornarom iz Bara, u kome će ponovo nastupati zajedno sa Nemanjom Gordićem – takođe bivšim članom crno-belih.

Barani su loše započeli sezonu, doživeli su 3 poraza u isto toliko utakmica i nalaze se na začelju tabele zajedno sa Zadrom i Splitom. Pozicija centra je upravo ona na kojoj su imali deficit u igračkom kadru, pa im je vest o Mozlijevom raskidu ugovora sa Partizanom odlično došla.

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021
Partizan v Mega
from left Nemanja Gordic Uros Trifunovic Codi Miller-Mcintyre Nikola Jankovic Nemanja Dangubic William Mosley Ognjen Jaramaz Rade Zagorac celebrate
Beograd, 12.12.2020.
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Trener Mornara Mihailo Pavićević, u nekoliko navrata je isticao da će ako ne dođe do rezultatskih pomaka, uslediti određene promene u igračkom sastavu. Vil Mozli je u Partizanu proveo dve sezone, u klub ga je doveo Andrea Trinkijeri iz druge italijanske lige, a iskusni centar je u proseku beležio 5.7 poena i 4.2 skoka u prvoj i 6.5 poena i 5.8 skokova u drugoj sezoni.

Što se tiče crno-belih, oni potragu za startnim centrom nastavljaju, jer je očigledno da Koprivica i Miletić u ovom trenutku ne mogu da pruže dovoljan kvalitet najtrofejnijem srpskom klubu. Mornar će narednu utakmicu igrati protiv FMP-a u Železniku, dok će se crno-beli već večeras od 19 časova sastati sa Cibonom u Zagrebu.

0
0

1 Komentara

  1. U Mornaru nemaju lekarske preglede ili je covek „ozdravio“? Jadno i bedno od strane uprave,mogli ste reci iskreno da ne zelite coveka da placate ili da se ne uklapa u koncepciju tima.Na lazi presednika sam odavno navikao,ali trener je rekao da se cekaju tacni izvestaji lekara (da li je i Zeljko spao na taj nivo laganja) i nakon 1,5-2 meseca bez tih lekarskih rezultata dolazi do raskida ugovora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter