0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2009/2010.Crvena Zvezda Vs. Mladi Radnik (Pozarevac).Pavle Ninkov, right and Igor Mijovic.Beograd, 10.04.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UPOZNAJTE ‘FANTOMA’ IZ LJUTICE BOGDANA: Prvi put pred kamerama, a čitavu deceniju je bio Zvezdin igrač! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.21 u 12:23

On ne voli da se eksponira.

Ekipa srpskog šampiona do kraja grupne faze Lige Evrope odmeriće snage još sa Mitjilandom i Ludogorecom, a o prodaji karata za ove mečeve, govorio je Igor Mijović, bivši fudbaler crveno-belih, a sada blagajnik koji radi na najvećem stadionu u Srbiji. Ako vas zanima odakle mu nadimak ‘fantom’, to možete pročitati 0VDE.

Mijović je sada prvi put izašao pred kamere, iako je čak jednu deceniju bio pod ugovorom sa Crvenom zvezdom. Kalio se kroz mlađe selekcije, ‘vukao’ se po pozajmicama, ali za prvi tim ekipe sa Marakane nikada nije debitovao.

Podsetimo, njegov otac Zoran je dugo godina bio na funkciji blagajnika kluba. Igor je za klupsku televiziju pojasnio sve vezano za prodaju karata za predstojeće utakmice u Ligi Evrope.

– Naši zvezdaši su već upućeni u sve to sigurno. Trenutno imamo u ponudi paket za preostale dve utakmice Lige Evrope, protiv Mitjilanda 4. novembra i protiv Ludogoreca 25. novembra. Znamo koliko nam znači podrška naših navijača i koliko će te dve utakmice biti bitne da prođemo grupnu fazu, pozivam sve zvezdaše koji do sada nisu kupili karte, mogu da ih kupe u članstvu na stadionu svakog dana od 09 do 17h, očekujemo ih. Kad god igramo neku domaću utakmicu, odvojimo i dva šaltera posebno za prodaju paketa za te dve utakmice. Postoji i opcija pojedinačnih karata, kao što je bilo i za meč protiv Brage. Podsetio bih sve navijače Zvezde da požure sa kupovinom karata, jer su i dalje na snazi epidemijske mere, pa možemo da prodamo samo 50 odsto kapaciteta stadiona – pojasnio je Mijović.

Cena paketa za preostale dve utakmice Zvezde u Ligi Evrope su sledeće:
Sever i jug 2.400 dinara,

Istok: 4.600 dinara

Zapad 5.400 dinara

VIP zapad: 10.000 dinara

Izabranici Dejana Stankovića trenutno zauzimaju prvo mesto mesto u grupi F sa šest osvojenih bodova, na drugoj poziciji je Braga sa tri boda manje, a po jedan bod imaju Ludogorec i Mitjiland.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter