0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Tu su Nemci i Englezi, na ‘repertoaru’ i klasik regiona!

Objavljeno: 15.10.21 u 11:10

Vraćaju nam se klubovi i lige petice nakon dve nedelje. Ovaj petak je prava uvertira za ono što nas čeka tokom vikenda. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

PSG – Anže

I1+&2+ (1.70)

PSŽ je doživeo prvi poraz ove sezone od Sent Etjena i sada je idealna prilika da se to zaboravi i da se dođe do nove pobede. Predlog za klađenje na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i ukupno najmanje dva gola na meču.

Hofenhajm – Keln

I1-3&II1-3 (1.90)

Keln je sjajno počeo sezonu i nalazi se na svisokom šestom mestsu na tabelu, dok je Hofenhajm već po navici u sredini tabele. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Hanover – Šalke

2-3 (2.05)

Nekada u Bundesligi, a sada će ova dva tima borbu voditi u Cvajti. Navijači Šalkea se nadaju da se njihov tim može ekspresno vratiti u najjaču ligu Nemačke, a za to su im potrebne pobede na ovakvim mečevima. Predlog za klađenje je na dva do tri gola na meču.

Klub Briž – Kortrijk

1&3+ (1.60)

Domaćini su apsolutni favoriti u ovom duelu, a ni golovi ne smeju da izostanu. Predlog za klađenje je na pobedu Klub Briža uz najmanje tri gola na meču.

Bašakšehir – Bešiktaš

X2&2+ (1.80)

Očekivalo se više od domaće ekipe u ovom prvenstvu, a oni imaju čak šest poraza u osam odigranih kola. Večeras će teško protiv Bešiktaša naći izlaz iz krize… Predlog za klađenje je dupla šansa na Bešiktaš uz najmanje dva gola na meču.

Cibona – Partizan

H2 4.5 (1.60)

Derbi meč regionalnog takmičenja, košarkaški klasik koji se igra od 19 časova i duel dve neporažene ekipe u ABA ligi. Može li mladi tim Cibone protiv pojačane ekipe Partizana na čelu sa najtrofejnijim evropskim stručnjakom Željkom Obradovićem? Predlog za klađenje je na pobedu Partizana uz razliku veću od četiri poena.

Ukupna kvota 30.51.

* Kvote su podložne promenama.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter