FOTO: Instagram/osmajic_m9
in ,

TALENTOVANI CRNOGORAC DOBIO FLAŠU U GLAVU: Igra špansku ligu, sada je prebačen u B tim, a navodi da je napadnut iz čista mira!

Istina će uskoro izaći na videlo.

Talentovani crnogorski fudbaler Milutin Osmajić, našao se u centru skandala u Španiji, jer je u utorak uveče učestvovao u dve tuče. Osmajića su prvo u diskoteci udarili flašom u glavu, da bi se potom nakon izbacivanja potukao i ispred samog objekta. Povodom ovog nemilog događaja, fudbaler Kadiza se odmah oglasio na svom Instagram profilu, gde je iz svog ugla objasnio šta se zapravo desilo.

Želim da se oglasim povodom situacije koja se dogodila u Kadizu. Nije istina ono što pišu mediji, ja sam napadnut od strane dva momka koja su bila u pijanom i drogiranom stanju, iz čista mira su me udarili flašom u glavu. Hteo sam da idem kući ali su me sačekali ispred i ponovo su me napali, morao sam da se branim, počeo je Osmajić i dodao:

Želim da naglasim da nisam bio pod uticajem alkohola i da nisam kriv. Nisam došao da se bijem i da pijem alkohol, došao sam da igram fudbal u najjačoj ligi na svetu, da predstavljam sebe i kompletnu Crnu Goru. Zato ko je malo pametan, shvatiće, a svi koji me pitaju kako sam, sve je u redu, nije mi ništa, zaključio je crnogorski reprezenetativac.

Napadač Kadiza je u Španiju stigao iz Sutjeske, izborio se za status u timu, a potom i za mesto u reprezentaciji Crne Gore. Sada je klub povodom ovog događaja odmah preduzeo radikalne mere, pa je Osmajić prebačen u B tim, gde će trenirati do daljnjeg.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LOŠI ODNOSI PEŠIĆA I JEDNOG OD NAJBOLJIH SRPSKIH IGRAČA: Ovo će sigurno uticati na reprezentaciju – evo šta su ranije govorili!

ZVEZDA NASTAVLJA POHOD NA NAJVIŠE CILJEVE: Stanković uverava da izvodi najjači sastav i poručuje da je lepo igrati pod pritiskom!