0
ATP

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

ŠTA MU BI?: Nadal nikada u životu nije pričao o Novaku na ovaj način – Španac nahvalio Noleta ‘za sve pare’!

Objavljeno: 15.10.21 u 13:12

Španac uputio niz komplimenata na račun srpskog asa.

Rafael Nadal se već neko vreme muči sa povredama, a njegov povratak na teren očekuje se početkom naredne sezone. Španski teniser ističe da je Novak Đoković ‘savršen’, odnosno da nema nijednu manu.

– Đoković je savršen i teniser bez mane. Može da igra na svakoj podlozi, neverovatno je konstantan i ove godine, a čak i kada izgleda da je u lošoj formi njegova želja za pobedom sve to nadoknadi – rekao je Nadal.

Nadal i Novak su poslednji put odmerili snage u polufinalu Rolan Garosa.

– Nakon što sam se vratio u Torontu morao sam opet da razmislim. Bio mi je potreban razgovor sa mojom porodicom i sa mojim timom, a posebno sa lekarima kako bi shvatio šta se dešava. Stopalo mi nije u dobrom stanju. Tokom prošle godine nisam trenirao i nisam se pripremao na pravi način da bih bio konkurentan – priznao je Nadal.

Rafa je otkrio da su lekari jednom prilikom bili ‘skeptični’ po pitanju nastavka njegove karije.

– Ali sam siguran da ću se oporaviti 100 odsto i da ću ponovo biti spreman za velike stari. Povreda nije ništa novo, to je isti proble koji imam od 2005. godine. Tada su doktori bili vrlo negativni po pitanju nastavka moje karijere, ali sam uspeo da napravim karijeru o kojoj sam samo mogao da sanjam – otkrio je Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter