0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPARTAK PREKINUO SERIJU PORAZA: Vredna 3 boda idu u Suboticu – igralo se po katastrofalnom terenu, ovo još nismo videli! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.21 u 18:16

Katastrofalni uslovi za igru.

Fudbaleri Spartaka iz Subotice savladali su Novi Pazar u 13. kolu Superlige Srbije. Rezultat je bio 0:1, pobedonosni pogodak je postigao Tufgedžić u 71. minutu, a samo stanje terena na kome se igrao ovaj meč, upalo je u oči svima.

Sigurno da u dosadašnjem toku prvenstva nismo videli ovako lošu podlogu. Busenovi su štrčali na sve strane, neretko su i smetali igračima u dodavanjima i šutevima. Ipak, Subotičani su uspeli da prekinu seriju od 4 poraza, a najzaslužniji za to bili su Nikolić i Tufgedžić.

Igrao se 71. minut kada je nekadašnji napadač Partizana Nemanja Nikolić uspeo da iskontroliše loptu pored dvojice domaćih igrača. Nakon što se oslobodio obojice, poslao je loptu do Lazara Tufgedžića koji je imao lakši deo posla. Bio je to uspešan debi za Vladimira Gaćinovića povratnika na klupu Spartaka. Ovim porazom, Novi Pazar će ostati na poslednjem mestu na tabeli sa samo dve pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter