0
Evroliga

Pripreme kosarkaske reprezentacija Srbije za odigravanje kvalifikacionih meceva za svetsko prvenstvo Konferencija za novinare selektora kosarkaske reprezentacija Srbije Aleksandra Djordjevica Hotel Sheraton Novi Sad,Srbija 27.06.2018 Foto:Nenad Mihajlovic

SALE ĐORĐEVIĆ SE OGLASIO NAKON UBEDLJIVE POBEDE: ‘Koliko sam bio razočaran posle meča u Berlinu, toliko sam sada srećan’

Objavljeno: 15.10.21 u 09:49

Fenebahče je ‘razbio’ ekipu iz Rusije!

U četvrtak je su odigrane četiri utakmice 4. kola najboljeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Popularni ‘Fener‘ je u Istanbulu ugostio ekipu Uniksa. Turski klub je doslovno ‘razbio’ protivnika! Utakmica je završena rezultatom 80:41.

Nakon važnog i ubedljivog trijumfa, zadovoljstvo nije krio trener Fenerbahčea, Sale Đorđević. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije je uporedio jučerašnju utakmicu sa duelom u Berlinu protiv Albe.

-Koliko sam bio razočaran posle meča u Berlinu zbog jako lošeg drugog poluvremena, sada sam srećan i zadovoljan. Momci koje treniram su pokazali reakciju, pokazali su mi da imaju karakter, da su izvukli pouke iz pomenutog duela u Berlinu. Odigrali smo vrhunski od prvog do poslednjeg minuta, a sada se nadam da neće biti euforije i opuštanje, nego da ćemo nastaviti u istom ritmu. Pokazali smo da možemo i vredimo mnogo, kada se borimo od prvog do poslednjeg minuta i kada nema praznog hoda  – istakao je Đorđević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter