0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

POTRESNE SCENE: Zar ovo da dozvoli sebi – bio je majstor fudbala, a sada ‘mrtav pijan’ ne može da stoji na nogama! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.21 u 13:58

Čuveni fudbaler snimljen u katastrofalnom stanju.

Pol Gaskojn godinama unazad vodi borbu sa alkoholom, čak je i nekoliko puta bio na lečenju, a sada je ponovo dospeo u centar pažnje zbog video snimka koji je isplivao na društvene mreže.

Snimljen je kako ‘mrtav pijan’ jedva stoji na nogama, a očevidac koji je i objavio ovaj snimak, ističe da mu se srce slama kada Pola gleda u ovakvom stanju.

– Nisam ni shvatio da je pijan sve dok nije počeo da hoda. Hteo sam da mu priđem i pomognem, ali… Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u takvom stanju. Neko ga mora ‘probuditi’ i pomoći mu – rekao je veliki fan legendarnog Engleza.

Popularni Gaza je u bogatoj karijeri nastupao za Njukasl, Totenhem, Everton, Barnli. A najviše će ostati upamćen po onom golu iz voleja protiv Škotske na Evropskom prvenstvu 1996. u Engleskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter