0
Košarka

FOTO; Twitter

‘PA GDE JE LOPTA?’: Pokuševski izdominirao protiv Denvera, o ovom njegovom potezu bruji ceo svet! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.21 u 11:31

U toku je NBA predsezona, a Denver i Ohlahoma sastali su se drugi put utastopno, samo što su ovaj put slavili Nagetsi rezulatom 113:107.

Jokić nije bio u timu Denvera, koji je stigao do prve pobede u predsezoni, nakon četiri poraza. Bez obzira što MVP NBA lige nije bio na terenu, meč je obeležio drugi Srbin – Aleksej Pokuševski, koji je za 38 minuta provedenih na parketu ubacio 22 poena, a imao je i osam skokova i tri asistencije.

Najefikasniji igrač utakmice bio je igrač Denvera Markus Hauard koji je postigao 31 poen, Vil Barton je dodao 14, Hajlad 13, Vlatko Čančar za 35 minuta 12, koliko i Bol Bol – uz 12 skokova.

Nikola Jokić je ovu utakmicu propustio zbog manje povrede skočnog zgloba, ali se očekuje da bude spreman za već sledeću utakmicu.

Pokuševski je sinoć bio fantastičan, a jedan njegov potez je oduševio sve prisutne u hali. ‘Sakrio’ je loptu, potom saigraču dodao iza leđa, a onda dobio povratni pas i lagano položio.

Rezultati NBA predsezone:

Atlanta – Majami 127:92

Bruklin – Minesota 107:101

Oklahoma – Denver 107:113

Sakramento – LA Lejkersi 116:112

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter