0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

‘ON ZNA SVAKOG NAŠEG IGRAČA’: Trener TSC-a oprezan pred gostovanje Proleteru – ‘Nadam se da ćemo se iz Novog Sada vratiti sa osmehom na licu’

Objavljeno: 15.10.21 u 14:45

Fudbaleri TSC u nedelju,17. oktobra, od 19.05h gostuju ekipi novosadskog Proletera, u trinaestom kolu Superlige Srbije, puni elana i pozitivne energije, u uverenju da će osvojiti nova tri boda.

Pomoćni trener Spasoje Jelačić je pred utakmicu u Novom Sadu podsetio da je šef stručnog štaba Proletera njegov kolega i bivši trener TSC-a, Dušan Bajić, koga ga svi u klubu izuzetno cene i poštuju.

– Verujem da će Bajić pokušati da iskoristiti činjenicu da poznaje naše igrače. S druge strane, upravo to može da mu napravi dodatno opterećenje. On pojedinačno poznaje svakog našeg igrača i možda mu to stvori dilemu oko toga kako da reši određene probleme – rekao je Jelačić i naglasio da i TSC priprema iznenađenja za bivšeg kolegu za koja ne veruju da ih on očekuje.

Jelačić je istakao da je pred TSC-om neizvesna, prava, dobra prvenstvena utakmica u kojoj će biti dosta taktičkog nadmudrivanja između dva stručna štaba koja se dobro poznaju.

– U Novi Sad idemo sa velikim samopouzdanjem i nadom da ćemo uspeti da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Nažalost, neke odigrane utakmice na kraju nam nisu nam donele željeni i zasluženi rezultat. Ipak, ohrabruje nas činjenica da igramo veoma dobro i da stvaramo mnogo šansi u svakom meču. Kvalitet naše ekipe i kvalitet naših igrača sigurno će doći do izražaja i u nedelju, i to će nam omogućiti prednost – kazao je Jelačić.

– Nadam se da ćemo protiv Proletera odigrati na standardno dobrom nivou, da ćemo imati bolju realizaciju i da ćemo se iz Novog Sada vratiti sa osmehom na licu i sa osvojena nova tri boda – dodao je Jelaćić.

Vezni igrač Mihajlo Banjac kao i u svakoj utakmici očekuje pobedu i naglašava

– Sigurno neće biti lako u Novom Sadu, gostujemo ekipi koja iza sebe ima tri vezane pobede. Očigledno su u dobrom naletu i imaju dobar kontinuitet igara. Sigurno nas očekuje težak meč, ali mi se spremamo za pobedu. Znamo da oni našu igru poznaju dobro, ali i mi pratimo njihov rad i u tome smo ravnopravni.

Utakmica Proleter – FK TSC igraće se u nedelju, 17. oktobra od 19.05h na stadionu u Novom Sadu. Prenos se može pratiti na kanalu Arena 1. Posle 11 odigranih utakmica TSC zauzima 4. poziciju na tabeli sa 20 bodova iz 6 pobede, 2 remija i 3 izgubljene utakmice. Proleter je trenutno 10. na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter