0
Evrokupovi

(190908) -- LONDON, Sept. 8, 2019 (Xinhua) -- England's Raheem Sterling (L) celebrates with England's Harry Kane during the UEFA Euro 2020 Qualifying Round Group A match between England and Bulgaria in London, Britain on Sept. 7, 2019. (Xinhua/Han Yan)

OFANZIVAC NIJE ZADOVOLJAN NA ‘ETIHADU’: Sterling napušta Mančester Siti?

Objavljeno: 15.10.21 u 10:48

Rahim nije u prvom planu kod Pepa Gvardiole!

Istaknuti član nacionalnog tima Engleske, Rahim Sterling, nije zadovoljan tretmanom u ekipi Mančester Sitija. Može se zaključiti da je došlo do zasićenja i da bi Rahim voleo da se oproba u nekom drugom takmičenj.

-Ako se pojavi ponuda nekog kluba van Engleske, otvoren sam za razgovor. Razmišljam o odlasku iz Sitija. Iskreno voleo bih da se oprobam negde drugde. Izazov je to – rekao je reprezentativac Engleske.

Prednost u odnosu na Sterlinga, ugalvnom dobija mladi Španac, Feran Tores. Zabeležio je ofanzivac dvocifren broj nastupa u dosadašnjem delu sezone, ali retko kada je bio starter.

-Ne želim da se žalim. Trudim se da se fokusiram na sebe. Voleo bih da igram svaku utakmicu, da postižem golove. To je ono što me čini srećnim. Jasno je da sada nije tako. Videćemo šta će biti u budućnosti – istakao je Sterling.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter