0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI SRBIN U JUNAJTEDU: Prijović zadužio opremu i istakao da se raduje susretu sa navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.21 u 08:16

Aleksandar će deliti svlačionicu sa nekadašnjim igračima Intera i Vest Hema!

Dugo se spekulisalo o tome gde će Aleksandar Prijović nastaviti karijeru. Povremeni reprezentativac Srbije je tokom prethodnog prelaznog roka bio veoma blizu dolaska u Crvenu zvezdu, ali nije došlo do realizacije transfera.

Doskorašnji napadač Al-Itihada se sada seli u Australiju! Prijović će braniti boje Vestern Junajteda iz Melburna, a tamo ga čeka još jedan Srbin. U pitanju je mladi Dalibor Marković.

Za ekipu iz Australije nastupaju dobro poznata imena evropskog fudbala. Nekadašnji as Vest Hema i reprezentativac Italije, Alesandro Diamanti, već dve sezone na terenu predvodi ekipu Vestern Junajteda. Opremu ekipe iz Melburna je nedavno zadužio i bivši vezista Intera, član nacionalne selekcije Slovenije, Rene Krhin. 

Prijović je tokom karijere promenio veliki broj klubova. Iskusni golgeter je nastupao za Sen Galen, Parmu, Derbi, Jeovil, Sion, Đurgarden, Boluspor, Legiju, Paok…

Aleksandar je za nacionalni tim Srbije zabeležio 13 nastupa, a njegov pogodak protiv Gruzije je odveo Orlove na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter