0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2014-2015 Euroleague TOP 16 Head coach Ergin Ataman Beograd, 16.01.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MICIĆ ĆE OD SADA NJEGA DA SLUŠA: Komedija u Efesu, stručnom štabu se pridružio klinac od 11 godina – da, dobro ste čuli!

Objavljeno: 15.10.21 u 13:37

Trener Efesa, Ergin Ataman, otkrio je nešto vrlo zanimljivo.

U razgovoru za italijansku Gazetu, omraženi trener u Srbiji rekao je da se njegov sin Sarp (11) već sprema za trenerski posao, te da se priključio stručnom štabu.

Efes će večeras od 20:30 odmeriti snage sa Olimpijom iz Milana, a Sarp je prvi put u životu zajedno sa ocem spremao taktiku.

– Zna sve o našoj svlačionici. Udruženje trenera Evrolige ga je pozvalo da se priključi trenerskoj akademiji. Takođe, pomogao mi je da pripremim neke stvari za utakmicu protiv Olimpije iz Milana – rekao je Ataman za „Gazetu delo Sport“.

Nakon tri kola u Evroligi, Efes nema nijednu pobedu, pa se mnogi nadaju da će im ovo ‘osveženje u stručnom štabu’ pomoći da se vrate na pobednički kolosek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter