0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

KAKAV KONTRANAPAD POLJSKIH NAVIJAČA: Albanci ih napali, ali su vrlo brzo morali da beže! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.21 u 17:49

Mislili su da su u boljoj poziciji, ali…

Utakmica između Albanije i Poljske u okviru kvalifikacija za SP, protekla je u senci nekoliko incidenata. Albanski navijači su nakon pobedonosnog pogotka Poljaka u 77. minutu gađali gostujuće fudbalere plastičnim flašama, pa je duel prekinut na nešto više od 20 minuta.

Ipak, incidenti su se dešavali i pre samog početka susreta. Ispred nacionalnog stadiona u Tirani velika grupa domaćih navijača odlučila je da napadne tek desetak gostujućih pristalica. Kada su krenuli ka njima, usledilo je pravo iznenađenje i jak odgovor Poljaka.

Albanski navijači bili su prinuđeni da beže glavom bez obzira. Nakon utakmice, FS Albanije je osudio ponašanje svih na stadionu, ali je istakao da je za sve kriva upravo grupa poljskih navijača, koja je navodno provocirala Albance.

Poljski navijači su neprestano oko dva sata bacali razne predmete na naše navijače na dva dela stadiona. Mi nemamo nasilne navijače. Mi nemamo istoriju problematičnih navijača. Naprotiv, odlično ponašanje i podrška naših navijača tokom utakmica kući i van zemlje su za ponos, istakli su iz FS Albanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter