0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOŠ JEDAN SLUČAJ KORONAVIRUSA NA MARAKANI: Crveno beli bez važnog člana u Danskoj!

Objavljeno: 15.10.21 u 23:52

Crveno beli nikako da se reše problema sa koronavirusom

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš pozitivan je na koronavirus. Nekadašnji kapiten crveno belih sada je član stručnog štaba, a on oseća blaže simptome virusa. On će morati da bude u izolaciji te neće biti uz klubu na meču u Danskoj.

Kada je u pitanju ostatak tima, u ovom trenutku u izolaciji zbog korona virusa je samo Rišairo Živković, dok Aleksandar Katai još nije počeo da trenira iako je negativan.

Crvena zvezda u subotu od 15.55 časova gostuje Kolubari u Lazarevcu, posle čega je sledi meč Lige Evrope sa Mitjilandom u Danskoj.

Ranije danas trener Dejan Stanković je otkrio da se vakicinisao trećom buster dozom, posle problema sa koronom kojih je bilo u njegovom timu.

Lično sam se vakcinisao skoro trećom dozom, moja familija takođe i ne znam kako možemo drugačije da „završimo“ koronu, ako ne budemo odgovorni sami prema sebi. To je nešto s čim se borim, jer se svakog dana pojavi neko sa problemom i tome treba stati na put – rekao je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter