1
Domaći fudbal

Nikola Krstovic (L) and Denis Ciobotariu Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘U ZVEZDI MI JE FALILO MINUTA’: Krstović žali zbog jedne stvari, nada se pozivu u A reprezentaciju!

Objavljeno: 14.10.21 u 14:10

U minulom prelaznom roku, Nikola Krstović je iz Beograda otišao u Slovačku, gde je obukao dres Dunajske Strede.

Čelnici Crvene zvezde imali su velika očekivanja od mladog napadača, koji nažalost nije uspeo da zasija u punom svetlu. On je na Marakanu 2019. godine stigao iz Zete kao veliko pojačanje, ali je odmah nakon potpisivanja ugovora vraćen u crnogorski klub na pozajmicu.

Kada je Dejan Stanković postao šef stručnog štaba crveno-belih, Krstović je poslat na kaljenje u Grafičar, da bi posle iskustva u Prvoj ligi Srbije u prošloj i na početku ove sezone dobio šansu, koju i nije baš najbolje iskoristio.

Zvezda mi je puno dala u svakom pogledu – rad sa vrhunskim trenerima, biografiji igranja u velikom klubu… Ipak, falilo je minuta na terenu, a kao mladom igraču nedostajalo mi je, samim tim, rutine da dobre igre krunišem i golovima, a to se u Zvezdi traži. U novom klubu sam, takođe, krenuo sa klupe, ali sam u poslednjoj utakmici, prvoj kao starter bio strelac i asistent. Da sam imao više minuta na terenu tokom prve utakmice sa Švedskom u Podgorici prošle jeseni, siguran sam da ne bismo izgubili. Nadigrali smo ih, zicer nisam iskoristio za 2:2, i kažnjeni smo u narednom napadu. I penal nam nije sviran. Ipak, kada igrate protiv prvotimaca Mančester junajteda, Elange, to je zlata vredno za igrače iz naše male lige. I protiv Italije sam promašio zicer za remi u Veneciji, ali smo sada pokazali da su delići falili za bolji rezultat u kvalifikacijama i da priče o našem potencijalu nisu bile isprazne – poručio je Nikola Krstović za Vijesti.

On se nada da će uskoro dobiti poziv u A reprezentaciju Crne Gore.

– Očekujem da ću igrama u predstojećem periodu u klubu već na narednom okupljanju biti na spisku selektora Miodraga Radulovića. Tim pre jer su mi kontinuitet utakmica i golovi u njima vratili tu drskost koju sam imao iz dana provedenih u Zeti, ali i glad za golovima i pobedama. Špicu je to neophodno.

0
0

1 Komentara

  1. NIKOLA!
    ISKRENO DATI KAZEM JA SAM VEOMY ZELEO DA BUDES STANDARDNI IGRAC ZVEZDE. MEDJUTIM STANKOVIC TI JE DAO DOSTA MINUTA NA VEOMA VAZNIM UTAKMICAMA ALI TE JE NESTO SPUTAVALO DA ISKORISTIS SANSE ASISTIRAS KAKOVTI UMES.
    SRECNO DALJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter