0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

POKUŠEVSKI UDARIO BRUTALNU BANANU JOKIĆU: MVP lige se okrenuo – nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.21 u 13:16

Na kraju je ipak poentirao.

Denver Nagetsi i Oklahoma Siti Tanderi, sinoć su odmerili snage u NBA predsezoni. Ekipa za koju nastupa talentovani Aleksej Pokuševski slavila je protiv tima koji predvodi MVP lige Nikola Jokić rezultatom 108:99.

Jokić je već u uvodnim mečevima pokazao da je spreman za nove izazove, a nema sumnje da će ponovo biti nosilac igre Nagetsa. Sinoć je briljirao sa 22 poena, 12 skokova i 5 asistencija za oko 30 minuta na terenu. Sa druge strane, iako nije imao svoje veče, o jednom potezu Alekseja Pokuševskog dugo će se pričati.

Naime, na sredini poslednje deonice, Jokić je pokušao da položi loptu u svom stilu iz okreta, ali mu se na putu našao mladi Srbin. Pokuševski je zabeležio izvanrednu rampu, ali se lopta na kraju odbila do Bartona. Iako je on promašio šut sa poludistance, ispravio ga je Jokić, tako da su na kraju iz ovog napada oba Srbina dobila po nešto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter