0
Evropske lige

FOTO: Starsport

OVO BI BILA TRANSFER SENZACIJA: Njukasl počinje da sklapa moćan tim, na listi želja se nalazi i Srbin koji je u nikad boljoj formi!

Objavljeno: 14.10.21 u 09:08

Njukasl želi da svima pomrsi konce.

Engleski premijerligaš ima novog vlasnika, klub je kupio bogati Mohamed bin Salman koji je izdvojio 300 miliona funti za ovu investiciju. Novo rukovodstvo Njukasla ima širok spisak igrača koje želi da dovede, a među njima se nalazi i srpski reprzentativac Filip Kostić.

Među potencijalnim pojačanjima ‘svraka’ pominju se Filipe Kutinjo i Mauro Ikardi, dok bi Srbin takođe bio u grupi tih zvučnijih imena.

– Da bi novi najbogatiji klub Evrope postao i najbolji, postoji spisak igrača za kojima će u narednih nekoliko nedelja biti odrađeni pregovori. Timo Verner iz Čelsija, Niklas Sule iz Bejerna, Ajntrahtov Filip Kostić i pale zvezde poput Filipea Kutinja – piše ‘Bild’.

Podsetimo, Kostić je letos bio na pragu odlaska iz Ajntrahta, sa Laciom je imao skoro ‘gotov’ posao, ali nemački klub mu nije tom prilikom izašao u susret i stopirao transfer.

Podsetimo, srpski reprezentativac sa Frankfurtom ima ugovor do juna 2023. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter