0
Tenis

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain adjusts his head band during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL ISKREN: „Ne znam kada ću ponovo na teren“!

Objavljeno: 14.10.21 u 18:40

Rafael Nadal je počeo lagano da trenira posle operacije stopala, ali još ne zna kada će moći da se takmiči.

Španski teniser je o trenutnom stanju pričao na ceremoniji u Majorci, rekavši kako želi maksimalno da se oporavi.

„Želim da se oporavim od ove povrede u potpunosti. Ne znam kada ću ponovo igrati. Radim mnogo svakodnevno, sledim specifičan plan sa jasnim ciljevima na tom putu. Neću reći koji su to ciljevi, jer postoje uvek stvari koje ne mogu sto odsto da kontrolišem. Ipak, u svojoj glavi imam te ciljeve i verujem da će stvari ići u pozitivnom smeru“, poručio je Nadal.

Španac je od poraza na Rolan Garosu odigrao svega dva meča.

„U procesu sam oporavka, napredak je primetan, ali se to ne meri na dnevnoj bazi. Morate da budete pomalo oprezni, da gledate na srednjoročne staze“, zaključio je Rafa.

On je ove sezone odigrao 29 mečeva uz skor 24-5, a kao posledica povrede i neigranja usledio je pad sa drugog na trenutno šesto mesto ATP liste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter