0
Fudbal

Nenad Lalatovic Superliga Srbije, Super Liga, Rad - Vojvodina, Belgrade, Serbia 7.4.2021. April 7. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LALATOVIĆ JECA KROZ SUZE: „Hvata me jeza dok pričam o njoj“!

Objavljeno: 14.10.21 u 23:25

Nenad Lalatović ne može da se smiri posle smrti bivše devojke. 

Ana Bulatović preminula je pre dva dana u Beogradu, u 39. godini od srčanog udara. Poznato je da su ona i Nenad Lalatović bili u ljubavnoj vezi dok je bio aktivan fudbaler.

Lalatović se prisetio vremena kada je otišao u Ukrajinu gde je nastupao za Šahtjor.

„Kada sam otišao u Šahtjor, Ana je krenula sa mnom. Tada mi je bila devojka i živeli smo zajedno u Donjecku. O Ani mogu da kažem samo sve najbolje. U mladosti sam je mnogo voleo, najviše posle moje bivše supruge Ive koja mi je rodila troje dece“ – počeo je šef struke Vojvodine.

Zatim je nastavio da priča o lepim danima njihove velike ljubavi.

„Ana je bila moja velika ljubav iz mladalačkih dana. Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Družili smo se kao deca, posle smo se zavoleli i zabavljali se. Svi patimo za Anom. Ona je bila anđeo sa prelepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jer je bila deo mog života jedno vreme. Poslednje tri godine nismo imali kontakt, bila je u vezi, svako od nas je imao svoj život.“

Takođe oktriva koliko je smrt njenog oca, Branka Batu Bulatovića, pogodila Anu koja je bila vezana za njega.

„Dobro znam koliko je Ani teško pala smrt oca. Plakala je i patila mnogo za njim. Batina smrt ostavila je velike posledice na nju. Mnogo ju je bolelo što ubistvo njenog oca nikada nije rasvetljeno. Otišla je gore kod njega… Znam da je sada srećna sa svojim ocem. Bata Bulatović bio je jedan od retkih ljudi koji je svima hteo da pomogne“ – nastavio je Lalatović kroz suze.

Oktrio je da se čuo sa njenom porodicom i izjavio saučešće njenoj majci i bratu.

„Izjavio sam saučešće njenoj majci Bilji i bratu Bakiju. Znam koliko im je teško. Posebno majci Bilji koja je izgubila svoju princezu. Velika je to tragedija.“

Za kraj je odao počast svojoj nekadašnjoj ljubavi…

Neka počiva u miru i neka zna da će uvek biti u mom srcu, dok sam živ!“ – rekao je Nenad Lalatović u razgovoru za „Kurir“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter